Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kämpar för Dig


Vi Kan Aldrig Vila i Varandra


Kastas mellan
hopp & förtvivlan
dag in dag ut
år in år ut

Tänker på det förflutna
där verkligheten
lägger ett mönster
samma gamla

Fortsätter i nuet
fångas mellan
hopp & förtvivlan

Ett mönster
som alltid
finns kvar
synligt i det förflutna




Fri vers av Militsa
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-09 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa