Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att enas med någon

att älska någon...

va? jag vill aldrig älska någon,

inte igen.
det är får smärtsamt och tar tid.

du tror att kärleken har mening
är det inte så?
men vad gör man med alla männskor
som förvinner hit eller dit,
vad gör man med dem?

jag vill inte älska någon
i alla fall inte igen.
för vad gör man när de sårar
och aldrig kommer igen.

vad gör man när de byter stil
och aldrig blir desamma igen?
tiden den förändras
aldrig blir det som det var.

jag vill aldrig älska
för ingen kan man lita på.
när de säger att de är där
men går om de får

vem litar man på då?


de sviker de hatar
och värst vad de tjatar
om ditt eller mitt.

jag vill enas och bli en med någon
någon som alltid finns där
och tar en för den man är

jag vill enas och förstå
en annan människa
så som jag trodde jag gjorde
men vart har mina känslor tagit vägen,
finns de fortfarande kvar?

vad gör man när någon ratar en
för den man är?




Fri vers av molndans
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-02-02 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans