Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grunden till min existens. En av de största gåvorna i mitt liv att få uppleva hur det känns innan tid och rum. Den verkligaste verkligheten jag upplevt.


Jag före rumtid


Före tid och rum
min existens
innan allt skapas
jag är ljuset och medvetandet
oförstörbara kärnan
vilar tryggt
i ömheten själv
omgärdas av mörker
ogenomträngligt

Försiktig energi
skapar rörelse
kärnan utstrålar ljus
medvetandet känner
träder in i tid och rum
jag förnimmer
sinnet och kroppen













Fri vers av Militsa
Läst 561 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-06-02 00:31



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket snyggt!
2012-06-05

  Ljusletaren VIP
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-06-03

  Ninananonia VIP
Underbart
jag vet precis hur det känns :)
2012-06-03

  Ninananonia VIP
Underbart
jag vet precis hur det känns :)
2012-06-03

  Lovisa Lindbom
Så fint & poetiskt. Mkt mening i denna text.
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa