Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måttlig spänning

Lek absolut inte med elden

/bejaka beakta avväg
noga nyansen spänning/

för de hittills klara fall
av oklarheter

/eldlekar med potens
brännande flammor/

slickar mig

bär oundvikligen fram en gradvis tystnad
det bara funkar så

kantstötta vänner men
gnistan

vandrar vidare
ur dimridå








Fri vers av manda älskar
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-08 20:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar skrivstil
har du
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

manda älskar
manda älskar