Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet


du vet
och det är
ingen hemlighet
men ingen annan

vet inte heller det




Fri vers av manda älskar
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-01 00:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ibland är det bra att veta
2013-03-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
mystikens dragningskraft
väl behållen sanning
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

manda älskar
manda älskar