Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man vet...fast inte vad




strömmar genom hela kroppen
av vetskap
om vad

om en katastrof

ett hav

av tårar

oframkomliga

frätande

urholkande

droppe för droppe

en för varje andetag

jag har gjort nåt fel...

men så tyst




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-09 13:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ibland är du bara så bra. Med stort finlandssvenskt A.
2012-06-09

  smultronbergen VIP
Något är satt i rullning, känns som att luta
sig tillbaka inför en världsomsegling,
men vilken? Spänning och fasa dras jag
in i, tystnad som talar men om vad?
/ fångar mig, / S
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP