Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsides itu

Krevad i dockskåpsvrå
karvar en hjärtevän
ur bitarna som skär
har häftat fast min själ
på berlinerblå tapet
silvertejp mot nyckelhål
vi hör hur världen vänder

fötter sveper fjäderlätt
över kulbeströdda golv
natten slår upp ögonen
i en sal av spillror
under ett träd av stearin
vacklar på två tändsticksben
och rasar mjukt i låtsassäng
när mörkret inte ser

vi faller avsides itu




Fri vers (Fri form) av Elaine Hildenborg
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-12 18:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du har en skön skrivstil
2012-09-11

  Larz Gustafsson VIP
"Berlinerblå". Coolt ord.
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Elaine Hildenborg
Elaine Hildenborg