Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällssolen

Värmer blodet under huden
skapar minnen
stunder vi längtar efter
tills sommaren kommer åter
lite som kärleken
lägger den sig en som en glimmande yta över landskapet
fåross att hålla ut dessa vintrar
då frusna fingrar kramar värmen från lågornas kaminer
som ett avslutat brustet förhållande
förtränger vi årets kyla
och går vidare till sommaren och dess härliga
kvällssol




Fri vers av gömd
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-12 20:56



Bookmark and Share


  aol
kändes så berörande fin känsla,
2013-01-09

    ej medlem längre
Otroligt vackert med mycket känsla i.
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

gömd
gömd