Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så enkelt att vara vacker - och så skönt att bli ren






det är det där med att veta vad kärlek är

mer än att inte vilja mista



(är det därför det heter mistel

och jag har sån huvudvärk att jag spyr och blir yr)





- och jag har bliiivit så mager om bena; sjunger jag svagt och tar en titt i helkroppspegeln och undrar om det är vackert att vara mager som mamma och minns hur vacker jag tyckte att hennes rumpa var.så mager var den.precis så mager.och nu har jag hemskt lite luft.och vill inte lägga skuld



JAG VILL BEFRIA ALLA MÄNNISKORNA FRÅN SINA SYNDER FÖR DET ÄR KÄNSLAN AV SYND SOM GÖR DET HELA SÅ SVART ! (det är acceptansen som befriar människan för det finns ingen synd det finns bara kärlek och rädsla och alla känslorna förutom ren kärlek är komprimerad kärlek som blir rädsla, hat. skräck, oro - fel densitet! där vi kvävs och krävs och nu tog luften visst slut igen)



andas - bara andas



han vill ge mej örter och visst vill jag ha örter men mest vill jag känna mej åtrådd och kunna dansa naken

och jag blir kåt som en stormexplosion men helst

vill jag bli intvålad i varmt, varmt vatten

långsamt och vackert

och våga stå där naken igen

och somna trygg

och ren







https://www.facebook.com/elektrabernie







och jag vill inte ha de här bilderna i mitt huvud

jag vill ha bilder av hans ögon på mej





https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150704281077601.391273.695937600&type=3





jag vill att du biter mej i nacken med ohämmad längtan

jag vill att du smeker mej med utsvulten hunger

jag vill se och känna att du måste in i mej NU

jag vill se din kåthet

att du kysser mej ömt med hårt hårgrepp



sliter av mej naken

och fyller insidan av min mun med din kåthet

och trycker upp mej hårt och långsamt

jag vill exlodera



*



men jag vill att vi är vakna och åtrår

jag vill att vi löddrar varandra

och med varmt vatten

över våra kroppar

smeker

i trygghet



och jag vill vila där



vad vill du?




Prosa av sol
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sol
sol