Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komma hem till sig själv




pålagringarna faller som höstlöv
när jag äntligen kommit hem
till den lilla mossiga sten
som är jag

där
sitter du
lilla duvunge
och berättar om rädsla och litenhet

jag lyssnar
som en klok tomtefar

tar upp dig i handen
stryker din kind

vi har hittat
varandras vänskap

låt världen försöka
störta oss nu





Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-03 07:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sååå väl du involverar sårbarheten
och smider den till reel styrka..
Sparar..
2012-07-03

  Kjell A. H Lundin
Järnvägars vad bra Gunnar!
Jag ser framför mig denna fimpoetiska bild ... där satt den vännen!
2012-07-03

  Minkki VIP
du stöper själsfriden i en vacker form - en text att må bra av, alla vill vi komma hem...
2012-07-03

  lodjuret/seglare VIP
Barnbarn, Babar och en 'Bestefar'?
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP