Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen flödet rinner fritt

 

när någon gång flödet rinner fritt igen
ska jag sätta mig under diktens träd
och begrunda hur bokens blad fylls
med magisk skrift
begrunda
beundra
förundras
förföras av källans språng

intill den dagen lapar jag ord
ur en smal rännil
och överlever 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-15 22:14



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Å vad du beskriver det bra, Måna! Tack.
2012-07-17

  walborg
Att leva av orden, av ordet .. så fint formulerat
2012-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Ja, att pressa fram något är oftast inte fruktbärande.
2012-07-16

    ej medlem längre
Oj, va fint!
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger