Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara haven





Var mig
hav mig

var mig likt haven håller
ger tröst runt om

med djup
och svallande bottnar

hoppande delfiner
med silverstänk runt nosen

hav mod
ryt
skräm bort
vidundren
inuti

lugna igen
gör
en mjuk spegel
till min nya kropp

hav mig
är det för mycket

att kunna dö i dig
men först
vara haven





Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-16 11:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
håller med Per B, också om att det är en smaksak... Fin läsning!
2012-07-16

  Per Blomqvist
Jag gillar detta fina bilder kanske bättre utan sista raden. Sluta med att kunna dö i dig. Smaksak :)
2012-07-16

  kerstin skriver VIP
en spännande och nyskapande text, det känns som om du leker med orden men inte med känslan.
2012-07-16

  Bjarne Nordbö
Ett alldeles utmärkt hantverk.
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP