Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var är du när du inte är här?


Existens

Jag gör plats i sängen
Även om du inte är här
Jag vaknar och tänker krama dig
Men du är inte här
Går igenom hela dagen tänker på dig
Undrar var du är
Gör middag för två
Men du är inte här
Ligger i min säng och saknar dig
För du är aldrig här




Fri vers av Bravorion
Läst 609 gånger
Publicerad 2006-02-06 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion