Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag funnit....

Nu har jag funnit
det jag ville hitta
Utan att veta
var jag skulle leta
Fanns du bara där
och pusslet blev helt
Magkänslan talar om
medan mina ögon lyser
När det är känns så här
har vi båda hittat hem
Lycka är olika för alla
men för mig slår hjärtat dubbla slag




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-07-18 20:14



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vad fint att hitta hem i kärlek!
2012-07-18

  Linda CH VIP
Kärlekslycka!
2012-07-18

    ej medlem längre
När själ och hjärta finner ett hem....vackert.
2012-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att ha hittat hem...
2012-07-18

  La Magnólia VIP
Så mycket lycka och kärlek som ryms i dina ord! Önskar dig varmt lycka till!
2012-07-18

  Kungsfågeln
Så härligt!
2012-07-18

    ej medlem längre
Visst är det fantastiskt!
2012-07-18

  Maj-Lis VIP
Underbar känsla
2012-07-18

    ej medlem längre
Beautiful. Och är det en personlig upplevelse som beskrivs, så är jag den förste att applådera
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP