Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbar syn





han tittade ut genom fönstret
och såg jorden
som ett svävande klot
med mycket blått
mot kolsvart bakgrund

det tändes ett hopp i honom

nu steg solen upp
och halva klotet badade i ljus

nu blev han på riktigt gott humör

det var så vackert

han hade aldrig varit här tidigare

han tänkte att "hit måste jag komma oftare,
varför har ingen berättat för mig
om detta underbara ?"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-24 20:07



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
jag gillar dina kluriga texter...de far iväg och jag med dem!"
2012-07-24

  smultronbergen VIP


att bli till

när sker det ? Underbar text
Ja känner känner och känner
2012-07-24

  smultronbergen VIP


att bli till

när sker det ? Underbar text
Ja känner känner och känner
2012-07-24

  Minkki VIP
skön läsning...
2012-07-24

  lodjuret/seglare VIP
En underbar text som knappast behöver någon hård kritik
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP