Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Vår vänskap är som
en trygg famn
När det behövs värmer
den oss
men vi ger också varandra
styrkan att flyga
för vi har lyckan att landa mjukt
Vi är vänner-vilken gåva!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-07-24 22:04



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Den här lilla vänskapspärlan kunde jag inte undå att tycka mycket om. Beskriver i ord och känsla precis vad vänskap innebär och hur den känns, vilken gåva din dikt är*L*! Gillar!
2012-08-13

  Michaela Dutius
Underbar text - bra flyt - och så rim till det!
2012-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ge och få
vänskapens
motto bättre
att satsa på
den än på
Lotto!
2012-07-31

    ADI Nehlin
fint...
2012-07-31

    JO:82
Fint det är så äkta vänskap ska vara =)
2012-07-31

  © anakreon VIP
Vänskap är
den vackraste formen
av kärlek.
Calle
2012-07-31

  Ninananonia VIP
En fin gåva :)
2012-07-25

  anits VIP
Underbart med verkliga sanna vänner
2012-07-25

    ej medlem längre
Vill vara vän i evigheten
2012-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med riktiga vänner...
2012-07-24

    ej medlem längre
Vilka fina ord om den dyrbara vänskapen.
2012-07-24

    ej medlem längre
Tack & Lov
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP