Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män, kvinnor och förtäring

Hemligheten är att nå fram till sitt eget hjärta. Detta sa hon gång på gång. man tänkte att hon därmed inte lyckades riktigt Att hon var tvungen att upprepa det som ett mantra. Jag tror att det beror på att dörrarna var stängda, Därinne fanns ett odjur. som hon inte vågade se. eller släppa ut.Jag såg det flämta efter luft därinne. bakom hennes bröstkorg. Som den hävde sig varje gång hon upprepade sitt mantra.

Jag har inget mer att säga nu, Jag, Jag, Jag

sa hon tillslut. Eftertryckligt men ändå utan övertygelse. Hon glömde den sista stavelsen. kanska hade den fallit i monstrets strupe. slukats och ....

ja, försvunnit, så enkelt skulle det kunnat sluta.Kanske upphörde tinden, kanske slukade monstret henne hel och hållen. Ja, Så var det meningen. Män och kvinnor, förtäring, kärlek och sedan övergivenhet. Bromsa i tid, tänkte jag. Efteråt, då det var för sent.




Prosa av Ingela Svenson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-25 22:34



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Egocitet, akut egocentricitet när den fastnar med ögonen i naveln. Svårbehandlad.
2012-07-27

  Catharina Edin VIP
'bromsa i tid' - en sorglig insikt.
Bra prosa!
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP