Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paraply

Himlen öppnar sig,
och regnet öser ner.

Regnar regnar regnar.
Blötare blötare blötare.

Men
så håller någon upp ett paraply.
Och även om du inte blir torr,
blir du i alla fall inte blötare.




Fri vers av Elin Öholm
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-12 14:38



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Som om väder - fast kanske mest om livet i stort.
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin Öholm
Elin Öholm