Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av min dröm jag hade inatt där min egen död förföljde mig , allting kändes meningslöst, hittade ingen meningen med livet i drömmen.


Min mening


Jag är liv
liv söker mening
mening är livskraft

Meningen med livet
för mig
finnas för
sida vid sida
medmänniskan
sökaren
vilse i världen

Dyrbaraste du har
Den inre resan
leder till
meningens hemvist

"Den längsta resan för var och en är den inre resan"
-Dag Hammarskjöld


















Övriga genrer av Militsa
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-14 19:17



Bookmark and Share


  Tino
Ett tveklöst mästerverk! STORA applåder
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa