Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga mår som trasiga skor

Ofta alltid inte sällan
rör sig mina tankar
ifrån mig utom räckhåll

Obegripliga ofattbara
stillsamma men upprörande
sticker de hål i mitt huvud

I fallet ner mot mina läppar
blandas de med min bitterhet
min skam mina dåliga erfarenheter

Ut kommer den äckliga
sura gamla sörja
jag försöker undvika

Mår dåligt spyr hundtarmar
känner mina revben spetsa
mitt sjuka inre med avsky

Kan inte stoppa inversen
mina ädla försök att vara ärlig
gröper sakta hål i mitt hjärta

När man i sina kedjor
försöker bryta loss sitt huvud
från sitt fäste med högmod
och ändå inte inser det omöjliga

Då måste man fråga sig
är det bättre att likt guld tiga?




Fri vers av Reine Kristoffersson
Läst 766 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-08 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så det känns ända in. Mycket starkt. Gillar.
2012-09-10

  Sanningsägaren VIP
din text växer för varje omläsning
stark och berörande
många gånger man velat trycka tillbaka sina egna
ord långt jävla ner i halsen
tack för att du delar med dig av dina ord
2012-09-08

  Stefan Persson
Läst igen... och du växer pin poetiska vän.
2012-09-08

  Robert Jonsson VIP
nej för tusan du blöder ju ut här, slit av skavsårplåstren i dina texter
som du skulle uttryckt dig, iaf på sistone bleed it out...
bra det här !
2012-09-08

  Stefan Persson
Titeln och bilden fick mig att nästan förstöra min dator... underbart.
Men iaf, respons på den här och "Häxan" kommer, i sinom tid. Kram gubben...
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson