Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Du vet vad du betyder för mig
men du svek mig

En del av mitt hjärta försvann i intet
men ändå är jag lugn

Ditt vänliga nej
fick mitt hjärta att gråta

Din ärliga fråga
fick mig att bli tyst

Du frågade om jag blev ledsen

Jag ville ta din hand och viska tyst:
- Du är den ende!

Men du flög bort
som ett litet löv på en gren

Du förstörde en del av mitt hjärta

Jag ber dig i drömmarnas värld
att du en gång ska kunna se mig i ögonen och säga:

- Jag älskar dig!




Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 611 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-27 20:35



Bookmark and Share


  Stefan Persson
Bra beskrivet av ett tidlöst dilemma.
2014-03-26

  Stefan Persson
Att bli lämnad är svårt, men att lämna är lika svårt.
När kärlek finns... fanns.
2014-03-26

  ResenärGenomLivet
Oj, det var sorgligt...vemodiga ord som känns...
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson