Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- är ofta ute i oändligheten med tankarna...


En osynlig värld

detta är en resa in i- vetenskapens värld
in i denna osynliga värld där atomerna
är upplösta för ögat -till osynligt stofft
det är i denna värld -vi lever och
verkar
kanske är det så, att det finns en
"spegelbild " som vi inte kan se -inte ens
kan tänka oss
i denna värld av stofft finns väsen i
olika former och färger
runda,långa, smala med olika variationers
kantighet
där finns, vad som är nyttigt och
det som gör oss sjuka
det är här - i centrummet som vi finns
tänk att jag får leva i den världen
uppleva den
detta ofattbara i denna tiden i
denna stund
där naturlagarna tänjs ut i både
former och rörelser till ständig
förnyelse
hjärnan formar sig till- gudomliga tankar
för allting är så ofattbart...

Arlöv
Erna Frank




Prosa av erna frank
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-13 16:56



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Allt är tomrum i svängning
sammanhållet av kraften
som utomstående faktor
inget är vad det syns vara
allt är fångat av en välvillig makt

2012-09-17

    ej medlem längre
Dina tankar är fascinerande att läsa. Tack för en fin text.
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust