Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verklighetshistoria


ett skrik som bara trasiga flickor kan


16år och redan söndertrasig,

livet är innlåst på hispan,

jag dansar med dårarna

:jag kommer hoppa om ni släpper ut mig...
:Dr Jarbin ler snett och ber mig prova gå ut...

kvällen kommer så även demonerna
jag släpps ut,
med snabba steg går demonerna med mig till den höga byggställningen
väl uppe skriker jag ett skrik ett skrik som bara trasiga flickor kan

ett steg ut fallet går snabbt...

ambulans, poliser är där för att reda ut vad som hänt

väl inne på sjukhuset konstaterar man att ryggen är av,
11timmars operation.

vaknar förlamad...




Prosa av Vildaste
Läst 743 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-29 12:48



Bookmark and Share


  Henning Hson
Berörande text och du gör det bra.
2016-01-08

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Att du skrivit den här dikten... nej inte dikt egentligen, det är ju din historia!
Tro mig som du själv vet poet som du är; vi finner alla vägar för att bli oss själva igen och du är på väg tillbaka till ljuset vännen. Bara lyssna till dina andetag och inse att du är ett mirakel <3
2012-10-05

  aspiration
du kan ta dig igenom dethär, styrkekram!
2012-10-03

  R Werner
fortsätt skrivandet... du gör det så bra
2012-09-30

    Ken Cassel
Bra skrivet det vildaste

Så nu är det väl upp till bevis att ta sig tillbaka till livet

Ta sig ifrån hispan..?

Kramar!

Ken
2012-09-30

  ResenärGenomLivet
Orden känns nästan för mycket...
2012-09-29

    ej medlem längre
Ouch

Mitt i själens solar plexus

Ouch i repris

Flera gånger om
2012-09-29

  Pandis
Väldigt berörande text som fastnar.
2012-09-29

    ej medlem längre
mäktig text som griper tag..
2012-09-29

  Drömfångare
Har inte riktigt något annat ord för detta än "O.O"
2012-09-29

  kerstin skriver VIP
Mycket berörande skrivet
2012-09-29

    ej medlem längre
verkligen en text som berör ..
2012-09-29

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
starkt och utlämnande, gillar mycket "ett skrik som bara trasiga flickor kan".
2012-09-29

  PPQ
texten är förlamande bra
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste