Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten snubbe

En liten snubbe
kanske en gubbe
På en moppe
är ingen poliserna vill stoppa

Men blir moppen större
och en väst med text på
Blir man plötsligt farlig
då blir polisen inte längre varlig

Dömer alla efter få
är inte det en sorts rasism
Stoppa alla fotbollsmatcher
så slipper vi alla huliganfighter




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-02 11:19



Bookmark and Share


  Annika Persson
speciell text
2012-10-02

  Solitaire VIP
Kära du, minns just nu
tiden med moped
Överallt råkade han stå
vår kvarters-farbror Blå
Slaktade ned
skruvade itu
munstycke, cylinder, drev
en stor oljig hög det blev
I konsumkasse man släpa hem
och satte allt på plats igen :D
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP