Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollfabriken


Nu idag avslöjar ljuset                                                   
det som dolts i mörkret
Till slut smälter allting
och lögnen förvandlas till ingenting
 
Det som du trodde var ett troll
var bara en ond människas roll 
I försöket att hjärntvätta din hjärna
döda din levande empatiska stjärna
 
 
Nu skriker de om satir och humor
försöker omvandla lögn till glamour
Varför dolde de sig som avsändare
om inget politiskt sattyg fanns i deras nav
 
 
Likheten med Hitlers filosofi är slående
i att göra lögnen stor och bestående
Om en lögn repeteras tillräckligt många gånger
får man många att tro på lögnens sånger 
 
 
Vi människor är onda av egoistiska skäl
vi vill inte dela väl
För då måste ju vi betala
det är därför hatretorik fungerar så bra
 
 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-15 21:30



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Det är mycket som behövde komma fram och avslöjas, inget går att lita på.
2024-05-19

  Respons VIP
Välformulerat om politiker som borde kunna hålla sig till sanningen och stå för sina ord istället för att förtala i lönndom.
2024-05-16

    Elsa Wik VIP
Tack!
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP