Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte skrika för att jag kräks för ofta.

Jag kan inte skrika för att jag kräks för ofta.

Det finns sjuttiotvå kalorier i ett äpple och etthundrasexton i en banan.

Idag åt jag ett halvt äpple till middag.

Jag har inspekterat varenda toasits i hela skolan, närgånget stirrat mig tårögd på gulnat kakel.

Sprungit i trappor till skåp jag inte behöver öppna och till lektioner jag aldrig var riktigt sen till.

Ingen ser bakom stängda dörrar (för jag känner ingen med röntgensyn).

Och det är bortom allt.
Det finns inte längre siffror på vågar och bitar av måttband,
bara ett muller som inte släpper efter.

Det spelar ingen roll att jag inte längre vill.

Jag kan inte skrika för att jag kräks för ofta. 




Fri vers (Fri form) av velandes
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-03 22:17



Bookmark and Share


  RamonaB
Texten berör mycket, har själv psykiska problem.. Jag vet vad du genomlider, var dag, var minut, var sekund..
2012-12-17

  SatansSon VIP
Det är inte kul med kroppsfixering. Bra dikt om det bekymret.
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

velandes
velandes