Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatan krackelerar under våra fötter

Storm.

Du skrek skrik som ändå inte hördes i vinden.
Skrek dina lungor ut och in.

Ingen hörde.

Förblindad av dimma.
Du försökte famla efter händer,
som inte sträcktes ut.

Fann inga.

Du började samla på leenden.
Förvarade dem i en glasburk,
på ett bord täckt av damm från decennier du aldrig upplevt.

Du förstod aldrig.

Det spelar ingen roll hur många leenden du stjäl,
hur många gator dina fötter slipar.

Det är inte superlim


och du min vän är trasig.




Fri vers (Fri form) av velandes
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-03 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här dikten tyckte jag mycket om!
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

velandes
velandes