Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här sitter jag isolerad

Här sitter jag isolerad
i en bil som inte är nypolerad
Mitt hem för denna natt
ingen bryr sig ett skvatt

Funderar på mitt liv som gått
att jag inget av det förstått
Jag menar vad var meningen
fanns det någon anledning

Till att jag blev född
eller blev jag av Gud bortglömd
Var jag elak i mitt förra liv
måste jag lida för nästa kliv

Hur det än går
vill jag inte ha mitt liv
I påtår
inför nästa kliv

För mycket sorg
har hamnat i min korg
För lite glädje där
mitt liv blev till misär

Bra människor förlorar
Usla människor vinner
Bra människor fixar pengar
Usla människor tar deras pengar

När slutet är nära
och bara minnen finns där
Från de han höll kära
dör den snälle på gatan utan ära

Den elake tittar på
och skrattar och mår
Fan va dum han va
allt gick han på















Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-05 22:02



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Skitbra!
Verkligen sanningen i ett nötskal!
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP