Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badkaret

Badkaret
av högsta karat
Med vatten
hett som ljummet te
För en gammal man
tar bort lite damm
Masserar kroppen varmt
somnar utan skam

Vaknar av kyla
släpper vatten ut
Sätter kranen på
kallt går ut
Varmt strilar ner
njuter åter
Ögonen sluts
ögonblicket njuts

Är detta lyckans piedestal
för en gammal öm själ
Att för en kort stund
få en smärtfri blund
Innan kylan kommer tillbaks
och påminner om ålderns höst
Tänker han ändå
tack för att du finns

Badkaret







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-07 00:53



Bookmark and Share


  objekt3
Tack<3
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP