Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färga dig


Jag vill färga dig vacker lilla kråka
måla dina fjädrar i ljusa nyanser
skapa mönster på din näbb

Men det är så attans svårt att fånga dig
så fort jag kommer dig nära
flyr du av rädsla

Lilla kråka, låt inte mitt jättestora jag
skrämma dig till vettet
jag är bara här för att skapa lite




Fri vers av E.B.
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-02-12 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.