Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläck och murar


Du blandar bläck i mitt blod och mest av allt skulle jag vilja
bita dig i halsen med mina nyvässade huggtänder
Men gubben i garderoben trycker in en handduk i min mun
och väser i mitt öra att jag ska behärska mig

Jag vill vara dagsljus men ditt bläck gör mig nattsvart och
varje dag är en evig kamp mot frustrationen som bränner mig
Med tredje gradens brännskador på varenda organ i kroppen
tvingar jag mig själv att bygga murar runt allt som är kvar

På utsidan sjunger varulvar sånger om min död
och jag tänder facklor från mig själv och slänger dem
rakt på hela hopen, sedan sitter jag nöjd hela kvällen
och andas in lukten av svedd päls

Här inne är jag en prinsessa ingen någonsin kommer få
och ni kan stå nedanför mina murar och sprida era löften
aldrig någonsin kommer ni innanför dessa stenar
för era löften är bara lögner klädda i rosenblad




Fri vers av E.B.
Läst 656 gånger
Publicerad 2006-04-21 21:13



Bookmark and Share


  aol
tung är tåren som borrar genom klumpen i halsen
2007-09-02

  Daniel lindqvist
Tagen...,jaaaaaaaaaa!!!!...,det här fick den lilla klumpen i halsen att växa även tåren tittade fram det var verkligen fint men riktigt nattsvart som förgående talare sag gillade den för att den talade om på så många sätt....,GRYM!!!!!
2006-12-09

  skaparen
Nattsvart och vackert, gillar.
2006-07-02

  Ord
Starkt och berörande Erika !

Trots massor av symbolik , så träder budskapet tydligt fram, bra gjort.
ordet bör ,enligt mig, helt klart vara "svedd" !

"Här inne är jag en prinsessa ingen någonsin kommer få
och ni kan stå nedanför mina murar och sprida era löften
aldrig någonsin kommer ni innanför dessa stenar
för era löften är bara lögner klädda i rosenblad"

bland rosbladen finns mycket välvilja Erika.. om än de lovar mer ,med sin förföriskt röda färg, än de oftast kan hålla...
..å även ruttnande blad skänker näring åt kommande liv..
sug åt dig ! det förtjänar du !

Kram

/ Crister
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

E.B.