Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regeringen målar in dom fattigaste och sjukaste i ett hörn

Regeringen målar in de fattigaste och sjukaste i ett hörn
säger: - Var inte rädd av oss får du ingen törn

Vi ska bara ta alla dina pengar
så du slipper hjärnan anstränga

Vi förkortar ditt lidande
så du snabbare får träffa Gud i himlen




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-15 18:50



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Vad snällt av dom ändå,
fast himlen är bara tom och blå
för den som är medellös
och inte ett piss religiös.

Nej passa er små giriga ministrar
Ni samhällsklimatet helt förbistrar
och om nu inte Helvetet heller existerar
för er skull vi kanske ett eget arrangerar.
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP