Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är förfärligt

Livet är förfärligt
ingenting är längre ärligt

Allt det onda kommer åter
det goda är ingenting vi tillåter

Slaveriet i form av fas 3
ambulanser som inte kommer iväg

Sjuka som inte får vara sjuka
regeringen kommer med ursäkter som inte är mjuka

Piskorna viner i luften som aldrig förr
människorna gömmer sig bakom sin dörr

Ingen törs säga eller se sanningen
av rädsla för att själva bli medlem av förvandlingen

Att bli sjuk
gömd under en duk

Utan jobb
utfattig före detta snobb




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 18:58



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Svansen mellan benen
det blir deras sorti
Misstroendevotum
Ett blodigt myteri
Allt det goda kommer åter
och vi kan spela ärligt
Med rumpan bar står de och gråter,
de som gjorde fotfolkets liv förfärligt
2012-10-15

    ej medlem längre
känner igen mig i texten och håller med dig på vartenda ord du har skrivit
:/ och det känns att det bara bli värre för varje dag vecka månad år som går :( ingen förändring sker eller förbättring alls!
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP