Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lätt att vara stor i käften

Det är lätt att vara stor i käften
när man har pengar på banken

Det är lätt att vara stor i käften
när man har kniv under koftan

Det är lätt att vara stor i käften
med en pistol i handen

Det är lätt att vara stor i käften
när man lever i kändisvärlden

Men det är svårt att vara snäll
utan gnäll

Det är svårt att vara snäll
genom att ge med hjärtat

Det är svårt att vara snäll
genom att dela rättvist med din vän

Det är svårt att vara snäll
utan pengar på banken

Varför är världen så rå
finns det ingeting bra

Jo det finns
men snart inget man minns

Undantagen blir färre och färre
världen blir värre och värre




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-16 19:53



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Grymt bra poem(vers)
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP