Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
missbruk


som ett duntäcke att gömma sig i


Barfotaflicka springer för sitt liv,
demonerna vill suga livet ur henne,
hon springer i cirklar
håret har klistrat sig fast på hennes röda kinder,
hon flåsar häftigt

barfotaflicka livrädd
hon stannar upp letar piller i fickorna,
hittar dem sväljer dem...
barfotaflickan kan nu gå lugnt hem,
pillerna är som ett duntäcke att gömma sig i




Prosa av Vildaste
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-23 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste