Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag en diktare

Är jag en diktare
eller är jag min egen svikare
När jag tvivlar på mig själv
lika mycket som mitt hår består av mjäll

Jag rakar mig då på skallen
blir jag då en ny skald
Nej jag tror inte det
men jag vann över huvudet

Varför gillar jag inte svåra ord
är det för att jag inte förstår
Men det gör jag ju
nästan alla i alla fall

Svaret måste vara
jag vill inte att det ska vara så
Att jag inte är smart
orden dyker inte upp helt klart




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-01 10:03



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Hehe, lite självironi är aldrig fel. Bra dikt. Du kan dikta grymt bra!!
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP