Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De mister jobben trots löften

De mister jobben trots löften
trafiklandstingsrådet skjuter från höften
Lovade att det var lösa skott i bössan
att alla skulle få behålla mössan

Fusket på högre ort är utbrett
betyder att orden från de höga väger lätt
Man ska inte vissla på dem det är fult
blåser hårt därute, utan mössa är det förkylt

På grund av den hårda vinden
snor de alla mössor av fienden
Var du så dum att du på oss tjallade
då är du lika dum som andra lallare

Kontrollanter som larmar om fusk
nej de ska vara tysta med sin röst
Njuta av att de har jobb
så mer pengar går ditupp

Stå rakt i ledet och höj handen
säg: Tack Gud för att vi får lönen
Annars kan det gå illa
och då är det du som mår illa













Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2012-11-01 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP