Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar

Vaknar
kroppen knakar
Ont i ryggen
drömmen var en stygg en

Massor av skit
svart drit
Dök upp i den
ingen sagostund

Är jag knäpp
om inte släpp
I drömmen verklighetens sken
drömmen ska ej vara homogen

Ingen realism
ingen sadism
Vill jag ha där
ge mig fridens sfär där

Annars blir jag tokig
min dag blir ej rolig
Spottar i luften
blir en elak tuff en

Går ut på motorvägen
polisen kommer ivägen
Säger gå inte här
svarar skit i det ni där

De varnar mig tre gånger
jag sjunger samma sånger
Då plockar de in mig
försöker låsa in mig

Sparkar dörren upp
skriker jag ger inte upp
Jag är inte rädd för blåskjortor
jag har sett alla grottor

Drar en dödsdikt
som en plikt
En snygg tjej kommer fram
frågar snällt om vi kan

Åka till sjukhuset
utan blålyset
Jag säger snällt ok
skönhet är min akilleshäl

Vi åker fridfullt ut
till S:t Görans sjukhus
Plötsligt är jag inlåst
där blev jag blåst




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-06 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP