Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrkeshandledning



Idag är en dag då en kvinna ska
ge 500 kronor till en man. En
främmande sådan.

Den ekonomiska transaktionen skall
ske efter ett samtal i ca 45- 60 min.

Efter samtalet kommer kvinnan fundera
över en sak. Står separationsångesten
inför en slutgiltig lösning.

Kan hon möta framtiden i denna
mans ögon?




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-07 10:14



Bookmark and Share


  Annika Persson
Berufsberatung

Heute ist ein Tag wann eine Frau einem
Mann 500 Kronen geben soll. So einem
Fremden.

Die ökonomische Transaktion soll
nach einem Gespräch etwa 45-60 Minuten lang geschehen.

Nach dem Gespräch wird die Frau über
eine Sache nachdenken. Steht die Angst
einer Trennung vor einer endgültigen Lösung.

Kann sie der Zukunft im Auge dieses Mannes
begegnen?

Fehlerhafte Transaktionen müssen unbedingt
abgebrochen werden.

Der Mann steckte seine Geldzettel wieder in
seine Geldbeutel, enttäuscht, er hatte ja
seinen Führerschein verloren, er wollte das
Auto zu schnell in das Garage fahren.

Die Bankbeamtin sagt plötzlich "Na, woran
denkst du?"


2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP