Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Nu når han VD posten

 

I de spår av tid, i de läktas dikeskanter, 

dessa spröda vildkaprifoler och min allt 

tyngre kropp. Älskar dig likt livet självt

du fingertopp du lakan rena du spår av

sant rent mjöl. Inatt är figuren lenare,

Lättare mitt steg i mer svikt mer förlåtande 

är tonerna kring mig kring oss. 

din kropp mitt fartyg min kompass vår 

historia mitt verkliga upplopp och mitt 

sannaste krig. Min rustnings doft i allt 

och inget. Mitt liv. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-21 23:39



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Ja riktigt fint. Helt!
2024-04-24

  Mats Edin VIP
Så vacker hela vägen igenom!
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP