Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

 

Kanske vill du mig

menar något min undran 

dagarna går som livet gör 

 

om hundratals år är spåren borta 

rester en forntid 

reser sig gör solens blänkande 

avsked vilar i böljande formers 

sken 

blöder gör stundom längtan och 

ilskan dammig och flyende 

allt som är kärt 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-16 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP