Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut som människa


Jag är slut som människa,
mannen i huset fixar och donar,
hon kryper ner under täcket ligger där tyst och stilla

efter en lång stund under täcket kryper hon upp,
hon klär på sig sina kläder motvilligt.
godmorgon utbrister dottern, hon kämpar fram ett leende och slänger sin tunga kropp i soffan...

jag är slut som människa




Prosa av Vildaste
Läst 517 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-07 11:52



Bookmark and Share


  Angel of love
Skickar styrka till dig <3
2012-11-23

    jasmina
min älskade vän du har så mkt att ge kämpa , kämpa vet din styrka och din glöd <3

2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste