Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då det bara var du och jag


Det är din dag idag mitt älskade gudbarn,
solen lyser extra på dig denna dag,
jag saknar dig så det skär i bröstet

Det fanns en tid då det bara var du och jag,
vi lekte,
mös,
picknick i trädgården
sagornas land

Nu är vi många mil ifrån varandra




Prosa av Vildaste
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-20 13:17



Bookmark and Share


  Angel of love
Berör djupt, känner saknaden!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste