Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan skulderbladen

I duschen,
njuter,
av den
strilande värmen

Mina händer
når inte överallt

inte
där,

mellan
skulderbladen

Förmodligen är det
just därför
vi behöver nån annan



Ensam,
vill leva ensam,
just nu

men har
ingen som
tvättar
min rygg

mellan
skulderbladen
...












Fri vers (Prosapoesi) av helenita VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-22 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP