Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är fåglarna ett övernaturligt väsen ?


En fågel flyger vid min sida

En fågel flyger vid min sida
meter efter meter bredvid min rullskida

Jag åker 20 000 meter
hon viker inte en meter

Säg var inte det underligt härligt
med en skyddsängel på färden

Kanske ska jag bli buddhist
tänk om det var min döda systers nya hemvist

En massa korpar bildar mönster
utanför sjukhusets fönster

Farsan skriker från sängen
systrarna kommer i flygande fläng

Farsan pekar med fingret
på fåglarna utanför i regnet

De känner liklukten de jävlarna
vet att jag ska dö de listiga fjädrarna

Dagen efter dör han i stroke
trots varningens språk

Jag träffar en katt-tjej
det är inte min grej

Allergi och förkylning sammanblandas
får problem med att andas

Måste vila mot ett broräcke
tre korpar sätter sig inom räckhåll

Tänker, ska jag dö nu
en lungpropp kommer, säger BU

Vaknar upp på intensiven
propparna är nu på defensiven

Sjuttio procent skulle dött
men jag åter en ny dag mött

Jag ska vara glad att jag lever
säger en doktor tycker han överdriver

Min syster hjälpte mig ännu en gång
fåglarna sjunger en ny sång



















Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-26 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP