Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adopterad



Han reste bort
för att söka
sina bortadopterande föräldrar

fann vissa spår
som stärkte hans mod

under tiden fick han veta
om det olycksaliga barnet
man dumpat i en latrintunna

med huva och snara runt halsen...

jag knäppte upp översta knappen
och fortsatte lyssna...

och överlevt




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-29 14:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tack för en hemsk text - otroligt slut därtill...
2012-12-06

  lodjuret/seglare VIP
Så har man ju hört att det har gått till. Hellre adopterad av välkomnande armar än av en latrintunna. Det är då visst och sant. Då ödet sätts i pant. Livet är bara värt en enda silverslant, i människans ögon. Bra skriftat.
2012-11-30

  Sonja Sidorow Lapington
vackert, sorgligt och berörande
2012-11-30

  walborg
Ofattbart!!!
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP