Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att jag också är ett djur

Jag vet att jag också är ett djur
men varför ska jag sitta i en bur
ingen vill ha mig i sitt hörn
alla påstår jag är en grisslybjörn

Jag är rolig och bra att ha ibland
till tröst när någon brutit ett band
Då plockar de fram mig
använder mig som en teddybjörn

Men jag vill inte vara en cirkus nalle
som tar emot alla pistol knallar
Dansa på bordet och göra konster
som om jag vore det värsta cirkus monster

Jag är ju bara rättvis med orden
men alla som tillhör de bättre på jorden
Vill bara ha mig för att betala på krogen
sedan säger de till mig att gå ut i skogen

Jag vill ju bara vara en krambjörn
ligga och ha mysigt i ett hörn
Men jag är ett flockdjur
därför vill jag ha kompisar i min bur










Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP