Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börjar andas

Salta vattendroppar som rinner ner.
Det känns som hela världen som balanserat på
mina axlar bara

faller.

Kanske var det kärleken som krossade mig
eller så var det den som räddade mig.

Eller så var det bara jag själv.

Efter över tusen räknade ärr
efter liter fallet blod
efter år utan tystnad

så kanske jag börjat inse att
livet
inte är
döden.

Kanske vi inte föds för att dö
utan föds för att leva.



Tårarna torkas
såren läker

förvandlas sakta till rosa ärr

hjärtat börjar slå
blodet börjar flöda

orden rinner sakta ut och formas till något
som ingen alls förstår

utom jag.




Övriga genrer av Smurfeeeen
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-03 00:45



Bookmark and Share


    J. Herward



Innerligt och ärligt förmedlat!
2013-04-25

    ej medlem längre
Keep fight for it, life is waiting for you out there.
Berörande dikt, mycket vacker.
Kramar
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen