Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Hur kan jag säga att jag älskar dig
Hur kan jag säga att du är mitt allt
Hur kan jag säga att
utan dig så dör jag.

Hur kan du säga att du älskar mig
Hur kan du säga att jag är hela din värld
Hur kan du säga att
utan mig så dör du.

När våra hjärtan blöder
förtärda av våran egen kärlek

Hur kan jag gå åt andra hållet
Hur kan du stanna kvar

Hur kan du titta ner
Hur kan jag kolla på dig

Hur kan vi säga att vi klarar detta
vi klarar det tillsammans

När vi båda vet att i slutet av dagen
knackar döden på sovrumsdörren

Hur kan jag viska i ditt öra att
jag kan dö för dig

När du mumlade att
du kan leva för mig




Fri vers (Fri form) av Smurfeeeen
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-10 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen