Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbanans poesi





"Den gamla kvinnans promenader...
med betoning på blomma då ?...
ja ja yxmannen hit och dit...
det gjorde ont...
och sen till Kina...
men allt måste koka länge...
nu tunnel...
hinner inte...
usch va de...
nå puss puss!"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-24 18:11



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jo då...helt sant !
2013-01-25

    ej medlem längre
Gillar vittnesmålet, sant eller ej spelar ingen roll för mig. Mer sånt, mer!
2013-01-24

  Gunwale VIP
Gratis "underhållning", dessa halva samtal. Men visst börjar man sätta ihop små scener i sitt inre!
2013-01-24

  Osvalds_Dotter VIP
Spännande tunnelbanepoesi!
Snart är jag i sthlm och kanske
får jag inspirationen jag oxå.
.... spännande spännande!
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP